Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
io te   See hint
2. njё, dy, tre
uno, , tre   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Al bambino la cioccolata e il succo di mela.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Le stoviglie sporche.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Vorrei andare ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Ti piace carne di maiale?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
la fermata dell’autobus?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Dov’è castello?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Portati la solare.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
bisogno di un trapano e di un cacciavite.   See hint