Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Sun Apr 21, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
ንስኻን   See hint
2. njё, dy, tre
ሓደ፣ ሰለስተ   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
ቆልዓ ካካዎን ጽማቝ-ቱፋሕን ይፈቱ።   See hint
4. Enёt janë të palara.
ኣቕሑ -ምግቢ ርሳሕ እዩ።   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
ማዕርፎ-ነፈርቲ ክኸይድ ደልየ።   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
ስጋ ሓሰማ ዲኻ?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
ቡስ ኣበይ ኣሎ?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
እቲ ኣበይ ድዩ?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
ናይ ጸሓይ ተማላእ።   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
ምዀዓቲ ማሽንን መፍትሕን የድልየኒ   See hint