Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Apr 16, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
εγώ εσύ   See hint
2. njё, dy, tre
ένα, , τρία   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
Στο αρέσει το κακάο και ο χυμός μήλου.   See hint
4. Enёt janë të palara.
Τα είναι βρώμικα.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
Θέλω να πάω στο ,   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
Σου αρέσει το κρέας   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
Πού η στάση του λεωφορείου   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Πού είναι παλάτι   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
αντηλιακό.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
ένα τρυπάνι και ένα κατσαβίδι.   See hint