Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
და შენ   See hint
2. njё, dy, tre
, ორი, სამი   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
ბავშვს უყვარს კაკაო ვაშლის წვენი.   See hint
4. Enёt janë të palara.
ჭუჭყიანია.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
მინდა.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
გიყვარს ღორის ,   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
სად ავტობუსის გაჩერება?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
არის სასახლე?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
მზის წამოიღე.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
სახვრეტელა (დრელი) ჭანჭიკის მომჭერი მჭირდება.   See hint