Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Feb 26, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
eu tu / eu você   See hint
2. njё, dy, tre
um, , três   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
criança gosta de chocolate e suco de maçã.   See hint
4. Enёt janë të palara.
louça está suja.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
de ir ao aeroporto.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
gosta de carne de porco?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
é o ponto do ônibus?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
Onde o palácio / castelo?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Leve o solar.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
preciso de uma furadeira e de uma chave de fendas.   See hint