Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Tue Mar 05, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
оррэ   See hint
2. njё, dy, tre
, тIу, щы   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
КIэлэцIыкIум какао мыIэрысэпс икIас.   See hint
4. Enёt janë të palara.
шIоих.   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
аэрэпортым сыкIо сшIоигъуагъ.   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
уикIаса?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
къэуцупIэр тыдэ щыI?   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
тыдэ щыI?   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
Тыгъэм кремыр зыдашт.   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
джамбырыугъазэрэ сищыкIагъ.   See hint