Test 1Data:
Koha e kaluar në test::
Score:


Mon Mar 04, 2024

0/10

Klikoni mbi një fjalë
1. unё dhe ti
আমি এবং   See hint
2. njё, dy, tre
এক, , তিন   See hint
3. Fёmija do kakao dhe lёng molle.
কোকো এবং আপেলের রস ভাল লাগে ৷   See hint
4. Enёt janë të palara.
থালা বাটি নোংরা ৷   See hint
5. Dua tё shkoj nё aeroport.
আমি বিমানবন্দরে যেতে ৷   See hint
6. A tё pёlqen mishi i derrit?
তুমি কি শুকরের মাংস কর?   See hint
7. Ku ёshtё stacioni i autobusit?
বাস কোথায় ,   See hint
8. Ku ёshtё kёshtjella?
দূর্গ কোন দিকে বা ,   See hint
9. Merr kremin kundra-diellit me vete.
সান – স্ক্রীণ লোশন সঙ্গে ৷   See hint
10. Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё.
একটা ড্রিল এবং স্ক্রু-ড্রাইভর চাই ৷   See hint