Shqip » Hungarisht   Nё kopshtin zoologjik


43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [negyvenhárom]

Az állatkertben

43 [dyzetёetre]

Nё kopshtin zoologjik

-

43 [negyvenhárom]

Az állatkertben

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipmagyar
Atje ёshtё kopshti zoologjik. Ot- v-- a- á--------.
Atje janё xhirafat. Ot- v----- a z-------.
Ku janё arinjtё? Ho- v----- a m-----?
   
Ku janё elefantёt? Ho- v----- a- e--------?
Ku janё gjarpёrinjtё? Ho- v----- a k-----?
Ku janё luanёt? Ho- v----- a- o---------?
   
Kam njё aparat fotografik. Va- e-- f--------------.
Kam dhe njё kamer filmike. Va- e-- k------ i-.
Ku ka njё bateri? Ho- v-- e-- e---?
   
Ku janё pinguinёt? Ho- v----- a p--------?
Ku janё kangurёt? Ho- v----- a k-------?
Ku janё rinoceronёt? Ho- v----- a- o---------?
   
Ku ёshtё tualeti? Ho- v-- e-- W-?
Atje ёshtё njё kafe. Ot- v-- e-- k-----.
Atje ёshtё njё restorant. Ot- v-- e-- v-------.
   
Ku janё devetё? Ho- v----- a t----?
Ku janё gorillat dhe zebrat? Ho- v----- a g------- é- a z-----?
Ku janё tigrat dhe krokodilët? Ho- v----- a t------- é- a k---------?