македонски » унгарски   Во дискотека


46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

+ 46 [negyvenhat]

+ A diszkóban

46 [четириесет и шест]

Во дискотека

-

46 [negyvenhat]

A diszkóban

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиmagyar
Дали е слободно ова место? Sz---- e- a h---? +
Смеам ли да седнам покрај вас? Le------- Ö- m----? +
Со задоволство. Pe---- / s-------. +
   
Како ви се допаѓа музиката? Ho-- t------ ö---- a z---? +
Малку е прегласна. Eg- k----- t-- h-----. +
Но групата свири сосема добро. De a- e------- e--- j-- j------. +
   
Често ли сте овде? Tö------ s------ i-- l----? +
Не, ова е прв пат. Ne-- e- a- e--- a------. +
Не сум бил / била овде никогаш. Mé- s------ v----- i--. +
   
Танцувате ли? Tá----? +
Можеби подоцна. Ta--- k-----. +
Јас не умеам да танцувам така добро. Ne- t---- o---- j-- t-------. +
   
Тоа е сосема едноставно. Eg----- e-------. +
Јас ќе ви покажам. Me-------- ö----. +
Не, подобро друг пат. Ne-- i----- m-----. +
   
Чекате ли некого? Vá- v------? +
Да, мојот пријател. Ig--- a b--------. +
Еве го позади, доаѓа! Ig--- o-- h---- j-- ö! +