کتاب لغت

fa ‫ زمان گذشته 3‬   »   ta இறந்த காலம் 3

‫83 [هشتاد و سه]‬

‫ زمان گذشته 3‬

‫ زمان گذشته 3‬

83 [எண்பத்து மூண்று]

83 [Eṇpattu mūṇṟu]

இறந்த காலம் 3

[iṟanta kālam 3]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫تلفن زدن‬ டெலிஃபோன் செய்தல் டெலிஃபோன் செய்தல் 1
ṭeliḥ----c-y-al ṭeliḥpōṉ ceytal
‫من تلفن زده ام.‬ நான் ஒரு டெலிஃபோன் செய்தேன். நான் ஒரு டெலிஃபோன் செய்தேன். 1
nāṉ --- --liḥp-- ---t-ṉ. nāṉ oru ṭeliḥpōṉ ceytēṉ.
‫من تمام مدت با تلفن صحبت می‌کردم.‬ நான் டெலிஃபோனில் பேசிக்கொண்டே இருந்தேன். நான் டெலிஃபோனில் பேசிக்கொண்டே இருந்தேன். 1
Nāṉ----i---ṉ-l--ē--kk-ṇ-ē-irun-ē-. Nāṉ ṭeliḥpōṉil pēcikkoṇṭē iruntēṉ.
‫سؤال کردن‬ கேட்பது கேட்பது 1
Kē-pa-u Kēṭpatu
‫من سؤال کرده ام.‬ நான் கேட்டேன். நான் கேட்டேன். 1
n-ṉ --ṭ-ē-. nāṉ kēṭṭēṉ.
‫من همیشه سوال می‌کردم.‬ நான் எப்பொழுதும் கேட்டேன். நான் எப்பொழுதும் கேட்டேன். 1
Nāṉ--ppoḻ---- k-ṭ--ṉ. Nāṉ eppoḻutum kēṭṭēṉ.
‫تعریف کردن‬ கதை சொல்லுதல் கதை சொல்லுதல் 1
Ka-ai -o--utal Katai collutal
‫من تعریف کرده ام.‬ நான் சொன்னேன். நான் சொன்னேன். 1
n-ṉ-c----ṉ. nāṉ coṉṉēṉ.
‫من تمام داستان را تعریف کرده ام/کردم.‬ நான் முழுக் கதையைச் சொன்னேன். நான் முழுக் கதையைச் சொன்னேன். 1
Nā--m-----kat-iy-i- -oṉ-ē-. Nāṉ muḻuk kataiyaic coṉṉēṉ.
‫یاد گرفتن‬ படித்தல் படித்தல் 1
P-ṭ-ttal Paṭittal
‫من یاد گرفته ام.‬ நான் படித்தேன். நான் படித்தேன். 1
nāṉ-pa-i--ēṉ. nāṉ paṭittēṉ.
‫من تمام شب مشغول یادگیری بودم.‬ நான் மாலை முழுவதும் படித்தேன். நான் மாலை முழுவதும் படித்தேன். 1
Nāṉ -ā--i -u--v-t-m--aṭittē-. Nāṉ mālai muḻuvatum paṭittēṉ.
‫کار کردن‬ வேலை செய்தல் வேலை செய்தல் 1
Vēl---c-yt-l Vēlai ceytal
‫من کار کرده ام.‬ நான் வேலை செய்தேன். நான் வேலை செய்தேன். 1
nāṉ vē-a- cey-ēṉ. nāṉ vēlai ceytēṉ.
‫من تمام روز کار می‌کردم.‬ நான் நாள் முழுவதும் வேலை செய்தேன். நான் நாள் முழுவதும் வேலை செய்தேன். 1
N-ṉ --- m-ḻ---t-m -ēl---cey-ē-. Nāṉ nāḷ muḻuvatum vēlai ceytēṉ.
‫غذا خوردن‬ சாப்பிடல் சாப்பிடல் 1
Cā--i-al Cāppiṭal
‫من غذا خورده ام.‬ நான் சாப்பிட்டேன். நான் சாப்பிட்டேன். 1
n-- -ā--i--ēṉ. nāṉ cāppiṭṭēṉ.
‫من تمام غذا را خوردم.‬ நான் அனைத்து உணவையும் சாப்பிட்டேன். நான் அனைத்து உணவையும் சாப்பிட்டேன். 1
Nā- -ṉ-i--u uṇ----y-m-c-pp-ṭ---. Nāṉ aṉaittu uṇavaiyum cāppiṭṭēṉ.

‫تاریخ زبانشناسی‬

‫انسان همواره مجذوب زبان بوده است.‬ ‫بنابراین تاریخ زبان شناسی بسیار طولانی است.‬ ‫زبان شناسی مطالعه نظام مند زبان است.‬ ‫حتی هزاران سال پیش مردم در باره زبان فکر می کردند.‬ ‫برای این کار، فرهنگ های مختلف سیستم های مختلفی را ایجاد کردند.‬ ‫در نتیجه، تعریف های مختلفی از زبان پدید آمد.‬ ‫زبانشناسی امروز بیش از هر چیز بر نظریه های باستانی استوار است.‬ ‫روش های بسیاری به ویژه در یونان ایجاد شده بود.‬ ‫قدیمی ترین اثر شناخته شده در مورد زبان مربوط به هند است.‬ ‫این اثر در 3،000 سال پیش توسّط ساکاتایانا که متخصبص دستور زبان بود نوشته شده است.‬ ‫در دوران باستان، فلاسفه ای مانند افلاطون نیز به تحقیق در مورد زبان پرداخته بودند.‬ ‫بعدها، نویسندگان رومنس نظریات آنها را توسعه دادند.‬ ‫اعراب هم، در قرن هشتم روش خود را ایجاد کردند.‬ ‫پس از آن، آثار آنها توصیف دقیق زبان عربی را نشان می دهد.‬ ‫در دوران مدرن، انسان بخصوص به دنبال تحقیق در مورد منشأ زبان بود.‬ ‫محقّقین به ویژه به تاریخ زبان علاقمند شدند.‬ ‫در قرن هیجدهم، مردم شروع به مقایسه زبان ها با یکدیگر کردند.‬ ‫آنها می خواستند بدانند که چگونه زبان ها ایجاد شده اند.‬ ‫بعدها آنها به زبان به عنوان یک سیستم متمرکز نگاه کردند.‬ ‫مرکز توجّه آنها سئوال در مورد چگونگی کار زبان بود.‬ ‫امروز، تعداد زیادی از مکاتب فکری در درون زبان شناسی وجود دارد.‬ ‫بسیاری از رشته های جدید بعد از دهه پنجاه بوجود آمده اند.‬ ‫این رشته ها در قسمت هائی به شدت متأثر از علوم دیگر بودند.‬ ‫نمونه های آن زبان شناسی روانی و یا ارتباطات بین فرهنگ هاست. ‬ ‫مکاتب فکری زبان شناسی جدیدتر بسیار تخصصی هستند.‬ ‫یک نمونه ازآن زبان شناسی فمینیستی است.‬ ‫بنابراین تاریخ زبانشناسی ادامه دارد...‬ ‫تا زمانی که زبان وجود دارد، انسان به آن می اندیشد!‬