کتاب لغت

fa ‫در اداره پست‬   »   ta அஞ்சல் அலுவகத்தில்

‫59 [پنجاه و نه]‬

‫در اداره پست‬

‫در اداره پست‬

59 [ஐம்பத்தி ஒன்பது]

59 [Aimpatti oṉpatu]

அஞ்சல் அலுவகத்தில்

[añcal aluvakattil]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫نزدیکترین ‫پستخانه کجاست؟‬ பக்கத்தில் அஞ்சல் அலுவலகம் எங்கு இருக்கிறது? பக்கத்தில் அஞ்சல் அலுவலகம் எங்கு இருக்கிறது? 1
pakk-tt-l -ñ--l -lu-ala-am-eṅ-u i--k-iṟ---? pakkattil añcal aluvalakam eṅku irukkiṟatu?
‫تا نزدیکترین پستخانه خیلی راه است؟‬ அஞ்சல் அலுவலகம் இங்கிருந்து மிகத் தொலைவில் இருக்கிறதா? அஞ்சல் அலுவலகம் இங்கிருந்து மிகத் தொலைவில் இருக்கிறதா? 1
A---- a-uva-a----iṅk-r-n-- mik-----lai--l----k-i---ā? Añcal aluvalakam iṅkiruntu mikat tolaivil irukkiṟatā?
‫نزدیکترین ‫صندوق پست کجاست؟‬ பக்கத்தில் தபால்பெட்டி எங்கு இருக்கிறது? பக்கத்தில் தபால்பெட்டி எங்கு இருக்கிறது? 1
Pa-katti- t--ā-p-ṭṭi eṅku -rukki-a--? Pakkattil tapālpeṭṭi eṅku irukkiṟatu?
‫من تعدادی تمبر لازم دارم.‬ எனக்கு தபால் தலைகள் வேண்டும். எனக்கு தபால் தலைகள் வேண்டும். 1
Eṉ--ku ta-ā- --l--ka--v---um. Eṉakku tapāl talaikaḷ vēṇṭum.
‫برای یک کارت پستال و یک نامه.‬ ஒரு அட்டைக்கு மற்றும் ஒரு கடிதத்திற்கு. ஒரு அட்டைக்கு மற்றும் ஒரு கடிதத்திற்கு. 1
O-u----a-k-u m----m -r---a--ta-ti-k-. Oru aṭṭaikku maṟṟum oru kaṭitattiṟku.
‫هزینه ارسال به آمریکا چقدراست؟‬ அமெரிக்காவிற்கு தபால்தலை எவ்வளவு? அமெரிக்காவிற்கு தபால்தலை எவ்வளவு? 1
Ame--k----ṟ-- ----lt---i e--aḷ---? Amerikkāviṟku tapāltalai evvaḷavu?
‫وزن بسته چقدر است؟‬ பார்ஸல் எவ்வளவு கனம்? பார்ஸல் எவ்வளவு கனம்? 1
Pārs-l e--a-av- -a--m? Pārsal evvaḷavu kaṉam?
‫می‌توانم آن را با پست هوایی ارسال کنم؟‬ நான் இதை வான் அஞ்சலில் அனுப்ப இயலுமா? நான் இதை வான் அஞ்சலில் அனுப்ப இயலுமா? 1
N-ṉ--t-i v-- a--a--l a-u--a--yalum-? Nāṉ itai vāṉ añcalil aṉuppa iyalumā?
‫چقدر طول می‌کشد تا بسته به مقصد برسد؟‬ அங்கு போய்ச் சேர எத்தனை தினங்கள் ஆகும்? அங்கு போய்ச் சேர எத்தனை தினங்கள் ஆகும்? 1
Aṅku -ōyc-cēr--etta--i-ti--ṅkaḷ-ākum? Aṅku pōyc cēra ettaṉai tiṉaṅkaḷ ākum?
‫کجا می‌توانم تلفن بزنم؟‬ நான் எங்கிருந்து ஃபோன் செய்ய இயலும்? நான் எங்கிருந்து ஃபோன் செய்ய இயலும்? 1
Nā----ki-un----pōṉ-cey-- i--l-m? Nāṉ eṅkiruntu ḥpōṉ ceyya iyalum?
‫نزدیکترین باجه تلفن کجاست؟‬ பக்கத்து தொலைபேசி பூத் எங்கிருக்கிறது? பக்கத்து தொலைபேசி பூத் எங்கிருக்கிறது? 1
P-kk-t-- t--a-p--i --- eṅki---ki--tu? Pakkattu tolaipēci pūt eṅkirukkiṟatu?
‫کارت تلفن دارید؟‬ உங்களிடம் தொலைபேசி கார்ட் இருக்கிறதா? உங்களிடம் தொலைபேசி கார்ட் இருக்கிறதா? 1
Uṅ--ḷ-ṭ-m--o--ip--- k-r- -r---i--t-? Uṅkaḷiṭam tolaipēci kārṭ irukkiṟatā?
‫دفترچه تلفن دارید؟‬ உங்களிடம் தொலைபேசி டைரக்டரி இருக்கிறதா? உங்களிடம் தொலைபேசி டைரக்டரி இருக்கிறதா? 1
U---ḷiṭ-m -o----ē---ṭ---a----- -rukk---tā? Uṅkaḷiṭam tolaipēci ṭairakṭari irukkiṟatā?
‫پیش شماره کشور اتریش را می‌دانید؟‬ உங்களுக்கு ஆஸ்ட்ரியாவின் அஞ்சல் இலக்கம் தெரியுமா? உங்களுக்கு ஆஸ்ட்ரியாவின் அஞ்சல் இலக்கம் தெரியுமா? 1
U-kaḷ-k---ās-r-yāviṉ a-------a--a--ter-y---? Uṅkaḷukku āsṭriyāviṉ añcal ilakkam teriyumā?
‫یک لحظه، نگاه می‌کنم.‬ ஒரு நிமிடம், பார்த்துச் சொல்கிறேன். ஒரு நிமிடம், பார்த்துச் சொல்கிறேன். 1
O-- n-mi---- pārt--c --l-i-ē-. Oru nimiṭam, pārttuc colkiṟēṉ.
‫تلفن همیشه اشغال است.‬ தொலைபேசியில் உபயோகத்திலிருக்கும் சமிக்ஞை வருகிறது. தொலைபேசியில் உபயோகத்திலிருக்கும் சமிக்ஞை வருகிறது. 1
T--a--ē-i-i- -pa-ō-a-til-rukk----amikñ-i---r-k-ṟa--. Tolaipēciyil upayōkattilirukkum camikñai varukiṟatu.
‫چه شماره ای را گرفتید؟‬ நீங்கள் எந்த எண் டயல் செய்தீர்கள்? நீங்கள் எந்த எண் டயல் செய்தீர்கள்? 1
N--kaḷ-en-- e---a--l-c-y-ī-k-ḷ? Nīṅkaḷ enta eṇ ṭayal ceytīrkaḷ?
‫اول باید صفر را بگیرید.‬ நீங்கள் ஒரு சைபர் டயல் செய்ய வேண்டும். நீங்கள் ஒரு சைபர் டயல் செய்ய வேண்டும். 1
N---a---ru-c--p---ṭ--al-ce--a--ēṇ--m. Nīṅkaḷ oru caipar ṭayal ceyya vēṇṭum.

‫احساسات هم زبان های مختلفی دارند!‬

‫در سراسر جهان به زبان های مختلفی صحبت می شود.‬ ‫هیچ زبان جهانی انسانی وجود ندارد.‬ ‫اما این موضوع در مورد حالات چهره ما چگونه است؟‬ ‫آیا زبان احساسات جهانی است؟‬ ‫خیر، در اینجا نیز تفاوت وجود دارد!‬ ‫مدت ها اعتقاد بر این بود که همه مردم احساسات خود را به یک نحو ابراز می کنند.‬ ‫به نظر می رسید که زبان حالات چهره به صورت جهانی درک می شود.‬ ‫چارلز داروین بر این باور بود که احساسات برای انسان از یک اهمیّت حیاتی برخوردار بود.‬ ‫بنابراین، باید آنها در تمام فرهنگ ها به طور یکسان قابل درک باشند.‬ ‫اما نتیجه مطالعات چیز دیگری است.‬ ‫این نتایج نشان می دهد که تفاوت در زبان احساسات نیز وجود دارد.‬ ‫بدین معنی که، حالات چهره تحث تأثیر فرهنگ قرار دارد.‬ ‫بنابراین، مردم سراسر جهان احساسات خود را به طور متفاوت نشان می دهند و تفسیر می کنند.‬ ‫دانشمندان شش احساس اولیّه را تشخیص داده اند.‬ ‫این احساسات عبارتند از: شادی، غم، خشم، نفرت، ترس و تعجب.‬ ‫اما اروپایی ها حالات چهره مختلفی نسبت به آسیایی ها دارند.‬ ‫و از حالات یکسان برداشت های متفاوت دارند.‬ ‫تجربیات مختلف این امر را تأیید کرده اند.‬ ‫برای انجام این کار، به افراد تحت آزمایش چهره هائی بر روی یک کامپیوتر نشان داده شد.‬ ‫این افراد می بایست آنچه که در این چهره ها می دیدند را توصیف کنند.‬ ‫دلایل بسیاری بر متفاوت بودن نتایج وجود دارد.‬ ‫احساسات در برخی از فرهنگ ها بیشتر از فرهنگ های دیگر نشان داده می شود.‬ ‫بنابراین، شدّت حالات صورت در همه جا یکسان درک نمی شود.‬ ‫همچنین، مردم فرهنگ های مختلف، به عوامل مختلفی توجّه می کنند.‬ ‫آسیایی ها در هنگام خواندن حالات چهره به چشم ها توجّه می کنند.‬ ‫اروپایی ها و آمریکایی ها، از سوی دیگر، به دهان نگاه می کنند.‬ ‫امّا، تنها یک حالت صورت در تمام فرهنگ ها به طور یکسان قابل درک است ...‬ ‫و آن یک لبخند خوب است!‬