کتاب لغت

fa ‫خواهش کردن درمورد چیزی‬   »   ta கேட்டுக்கொள்வது

‫74 [هفتاد و چهار]‬

‫خواهش کردن درمورد چیزی‬

‫خواهش کردن درمورد چیزی‬

74 [எழுபத்து நான்கு]

74 [Eḻupattu nāṉku]

கேட்டுக்கொள்வது

[kēṭṭukkoḷvatu]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫امکان دارد موهای مرا کوتاه کنید؟‬ நீங்கள் என் தலைமுடியை வெட்டுவீர்களா? நீங்கள் என் தலைமுடியை வெட்டுவீர்களா? 1
n------e- t-l---uṭ--a- ----u---k-ḷ-? nīṅkaḷ eṉ talaimuṭiyai veṭṭuvīrkaḷā?
‫لطفاً خیلی کوتاه نشود.‬ தயவு செய்து மிகவும் குட்டையாக செய்து விடாதீர்கள். தயவு செய்து மிகவும் குட்டையாக செய்து விடாதீர்கள். 1
Tay-v---ey-- -i-avum-ku--a--ā-- c-y-u-v---t-r--ḷ. Tayavu ceytu mikavum kuṭṭaiyāka ceytu viṭātīrkaḷ.
‫لطفاً کمی‌کوتاهتر.‬ தயவு செய்து இன்னும் சிறிது குட்டையாக செய்து விடுங்கள். தயவு செய்து இன்னும் சிறிது குட்டையாக செய்து விடுங்கள். 1
T-y----c-y---iṉṉum ci-itu-kuṭṭ-i-āk---ey---vi-uṅk-ḷ. Tayavu ceytu iṉṉum ciṟitu kuṭṭaiyāka ceytu viṭuṅkaḷ.
‫ممکن است این عکسها را ظاهر کنید؟‬ உங்களுக்கு புகைப்படங்கள் உருவாக்கத் தெரியுமா? உங்களுக்கு புகைப்படங்கள் உருவாக்கத் தெரியுமா? 1
Uṅk--ukk--p-k---pa--ṅka--uru-āk-a-----i-u--? Uṅkaḷukku pukaippaṭaṅkaḷ uruvākkat teriyumā?
‫عکسها روی سی دی هستند.‬ புகைப்படங்கள் ஸிடியில் இருக்கின்றன. புகைப்படங்கள் ஸிடியில் இருக்கின்றன. 1
P-k--ppaṭa--a---iṭiy-- iru---ṉ----. Pukaippaṭaṅkaḷ siṭiyil irukkiṉṟaṉa.
‫عکس ها روی دوربین هستند.‬ புகைப்படங்கள் காமராவில் இருக்கின்றன. புகைப்படங்கள் காமராவில் இருக்கின்றன. 1
P-k-i-p-----aḷ k-m-r--i---ru-k--ṟa-a. Pukaippaṭaṅkaḷ kāmarāvil irukkiṉṟaṉa.
‫می‌توانید این ساعت را تعمیر کنید؟‬ உங்களால் கடிகாரத்தைச் சரி செய்ய இயலுமா? உங்களால் கடிகாரத்தைச் சரி செய்ய இயலுமா? 1
U--aḷā- k-ṭi--ra-t-i- ca-- -e-ya -y----ā? Uṅkaḷāl kaṭikārattaic cari ceyya iyalumā?
‫شیشه شکسته است.‬ கண்ணாடி உடைந்திருக்கிறது. கண்ணாடி உடைந்திருக்கிறது. 1
K-ṇṇā-i u-a-nti-ukkiṟ---. Kaṇṇāṭi uṭaintirukkiṟatu.
‫باتری خالی است.‬ பேட்டரி காலியாக உள்ளது. பேட்டரி காலியாக உள்ளது. 1
P-ṭṭ-r------y-ka uḷ--tu. Pēṭṭari kāliyāka uḷḷatu.
‫ممکن است این پیراهن را اتو کنید؟‬ உங்களால் என் மேல்சட்டையை இஸ்திரி செய்ய இயலுமா? உங்களால் என் மேல்சட்டையை இஸ்திரி செய்ய இயலுமா? 1
U--a-āl -- mē-caṭṭa--ai ----ri -eyy----a-u-ā? Uṅkaḷāl eṉ mēlcaṭṭaiyai istiri ceyya iyalumā?
‫ممکن است این شلوار را تمیز کنید؟‬ உங்களால் கால்சட்டையை சுத்தம் செய்ய இயலுமா? உங்களால் கால்சட்டையை சுத்தம் செய்ய இயலுமா? 1
Uṅka-āl-kā-caṭṭ-iya- -utt-m ----a i-al-mā? Uṅkaḷāl kālcaṭṭaiyai cuttam ceyya iyalumā?
‫ممکن است این کفش را تعمیر کنید؟‬ உங்களால் காலணிகளை சரி செய்ய இயலுமா? உங்களால் காலணிகளை சரி செய்ய இயலுமா? 1
U-k--ā----la--k-ḷ-i car--c-yy---ya-um-? Uṅkaḷāl kālaṇikaḷai cari ceyya iyalumā?
‫ممکن است به من یک فندک (آتش) بدهید؟‬ உங்களிடம் எரியூட்டுவதற்கு ஏதும் இருக்கிறதா? உங்களிடம் எரியூட்டுவதற்கு ஏதும் இருக்கிறதா? 1
Uṅ-aḷ-ṭ---eri--ṭ--v------ ---m i-ukk--at-? Uṅkaḷiṭam eriyūṭṭuvataṟku ētum irukkiṟatā?
‫شما کبریت یا فندک دارید؟‬ உங்களிடம் வத்திப்பெட்டி இருக்கிறதா அல்லது லைட்டர் இருக்கிறதா? உங்களிடம் வத்திப்பெட்டி இருக்கிறதா அல்லது லைட்டர் இருக்கிறதா? 1
U-kaḷiṭa- vat-------- --ukk--at---l-atu-lai-ṭa--i--kkiṟa--? Uṅkaḷiṭam vattippeṭṭi irukkiṟatā allatu laiṭṭar irukkiṟatā?
‫شما زیرسیگاری دارید؟‬ உங்களிடம் சாம்பல் கிண்ணம் இருக்கிறதா? உங்களிடம் சாம்பல் கிண்ணம் இருக்கிறதா? 1
Uṅ-aḷi--- c-mpa- k-ṇ--- -rukkiṟ---? Uṅkaḷiṭam cāmpal kiṇṇam irukkiṟatā?
‫شما سیگار برگ می‌کشید؟‬ நீங்கள் சுருட்டு பிடிப்பீர்களா? நீங்கள் சுருட்டு பிடிப்பீர்களா? 1
N-ṅ-a- cur-ṭ-- --ṭ-p--rk---? Nīṅkaḷ curuṭṭu piṭippīrkaḷā?
‫شما سیگار می‌کشید؟‬ நீங்கள் சிகரெட் பிடிப்பீர்களா? நீங்கள் சிகரெட் பிடிப்பீர்களா? 1
Nī-k---cik--e--p-ṭ-ppī--aḷā? Nīṅkaḷ cikareṭ piṭippīrkaḷā?
‫شما پیپ می‌کشید؟‬ நீங்கள் குழாய் பிடிப்பீர்களா? நீங்கள் குழாய் பிடிப்பீர்களா? 1
N----- ----- --ṭ---īrk-ḷā? Nīṅkaḷ kuḻāy piṭippīrkaḷā?

‫یادگیری و خواندن‬

‫یادگیری و خواندن به هم مربوط هستند.‬ ‫مسلما، این امر به ویژه در مورد یادگیری زبان خارجی صادق است.‬ ‫کسی که می خواهد یک زبان جدید یاد بگیرد باید مطالب زیادی را بخواند.‬ ‫وقتی ما ادبیات یک زبان خارجی را می خوانیم، تمام جمله های آن را به دقّت می خوانیم. ‬ ‫مغز ما لغت و دستور زبان را در یک چهارچوب فرا می گیرد.‬ ‫این کار به مغز کمک می کند تا مطالب جدید را به آسانی ذخیره کند.‬ ‫به خاطر آوردن کلمات فردی برای حافظه ما هم دشوار است.‬ ‫با خواندن، ما یاد می گیریم که کلمات چه معنی می توانند داشته باشند.‬ ‫در نتیجه، احساسی نسبت به زبان جدید پیدا می کنیم.‬ ‫طبیعتا، ادبیات زبان خارجی نباید بیش از حد دشوار باشد.‬ ‫داستان های کوتاه مدرن یا رمان های جنائی اغلب سرگرم کننده هستند.‬ ‫مزیت روزنامه ها این است که همیشه منتشر می شوند.‬ ‫کتاب های کودکان یا کتاب های فکاهی هم برای یادگیری مناسب هستند.‬ ‫تصاویر درک زبان جدید را تسهیل می کنند.‬ ‫هر ادبیاتی را که انتخاب کنید باید سرگرم کننده باشد.‬ ‫این بدان معناست که، حواث زیادی باید در داستان اتفاق بیفتد تا زبان تنوّعداشته باشد.‬ ‫اگر مطلب خاصی را نیافتید، می توانید از کتاب های درسی خاصی استفاده کنید.‬ ‫کتاب های بسیاری با متون ساده برای مبتدیان وجود دارد.‬ ‫استفاده مداوم از یک فرهنگ لغت هنگام خواندن مهم است.‬ ‫هر زمان که معنی یک کلمه را درک نمی کنید، به فرهنگ لغت مراجعه کنید.‬ ‫مغز ما با خواندن فعّال می شود و مطالب جدید را به سرعت یاد می گیرد.‬ ‫مغز برای تمام کلماتی که شخص درک نمی کند، یک پرونده باز می کند.‬ ‫به این ترتیب اغلب می توان این کلمات را بازبینی کرد.‬ ‫این کار همچنین به برجسته کردن کلمات نا آشنا در متن کمک می کند.‬ ‫و شما بعدا آن ها را بلافاصله می شناسید.‬ ‫اگر هر روز مطالبی را یک زبان خارجی بخوانید پیشرفت شما بسیار سریع تر خواهد بود.‬ ‫زیرا مغز ما به سرعت تقلید زبان جدید را می آموزد.‬ ‫حتی می تواند زمانی فرا رسد که شما به زبان خارجی فکر کنید.‬