کتاب لغت

fa ‫چیزی خواستن‬   »   ta விருப்பப்படுதல்

‫70 [هفتاد]‬

‫چیزی خواستن‬

‫چیزی خواستن‬

70 [எழுபது]

70 [Eḻupatu]

விருப்பப்படுதல்

[viruppappaṭutal]

نحوه مشاهده ترجمه را انتخاب کنید:   
فارسی تاميلی بازی بیشتر
‫می‌خواهید سیگار بکشید؟‬ உங்களுக்கு புகை பிடிக்க வேண்டுமா? உங்களுக்கு புகை பிடிக்க வேண்டுமா? 1
u-kaḷu--- ---ai --ṭ--ka v--ṭum-? uṅkaḷukku pukai piṭikka vēṇṭumā?
‫می‌خواهید برقصید؟‬ உங்களுக்கு நடனமாட வேண்டுமா? உங்களுக்கு நடனமாட வேண்டுமா? 1
U-k-ḷu--u -aṭaṉ----a ---ṭu--? Uṅkaḷukku naṭaṉamāṭa vēṇṭumā?
‫ می‌خواهید پیاده روی کنید؟‬ உங்களுக்கு நடக்கப் போக வேண்டுமா? உங்களுக்கு நடக்கப் போக வேண்டுமா? 1
Uṅkaḷuk----a--k-ap pō-a -ēṇ---ā? Uṅkaḷukku naṭakkap pōka vēṇṭumā?
‫من می‌خواهم سیگار بکشم.‬ எனக்கு புகை பிடிக்க வேண்டும். எனக்கு புகை பிடிக்க வேண்டும். 1
E-------uk-i-p-ṭi-ka-vēṇ-u-. Eṉakku pukai piṭikka vēṇṭum.
‫یک نخ سیگار می‌خواهی؟‬ உனக்கு ஒரு சிகரெட் வேண்டுமா? உனக்கு ஒரு சிகரெட் வேண்டுமா? 1
Uṉa----or--c-kar-- v---umā? Uṉakku oru cikareṭ vēṇṭumā?
‫او آتش (فندک) می‌خواهد.‬ அவனுக்கு லைட்டர் வேண்டும். அவனுக்கு லைட்டர் வேண்டும். 1
A--ṉuk---l----a--v-ṇṭu-. Avaṉukku laiṭṭar vēṇṭum.
‫من می‌خواهم چیزی بنوشم.‬ எனக்கு ஏதும் குடிக்க வேண்டும். எனக்கு ஏதும் குடிக்க வேண்டும். 1
E-akku-ē--- k-ṭik----ēṇṭ-m. Eṉakku ētum kuṭikka vēṇṭum.
‫من می‌خواهم چیزی بخورم.‬ எனக்கு ஏதும் சாப்பிட வேண்டும். எனக்கு ஏதும் சாப்பிட வேண்டும். 1
Eṉa-ku --um---pp-ṭa-vē--u-. Eṉakku ētum cāppiṭa vēṇṭum.
‫من می‌خواهم کمی‌استراحت کنم.‬ எனக்கு சிறிது இளைப்பாற வேண்டும். எனக்கு சிறிது இளைப்பாற வேண்டும். 1
E----- --ṟ-t- iḷ---pā---v--ṭum. Eṉakku ciṟitu iḷaippāṟa vēṇṭum.
‫من می‌خواهم از شما چیزی بپرسم.‬ எனக்கு உங்களை ஒன்று கேட்க வேண்டும். எனக்கு உங்களை ஒன்று கேட்க வேண்டும். 1
E-a-ku-uṅka-a---ṉ-------a vē-ṭ-m. Eṉakku uṅkaḷai oṉṟu kēṭka vēṇṭum.
‫من می‌خواهم از شما تقاضای چیزی کنم.‬ எனக்கு உங்களிடமிருந்து ஒன்று வேண்டும். எனக்கு உங்களிடமிருந்து ஒன்று வேண்டும். 1
E-akku-u-kaḷ-ṭ-m-r---u ---u v--ṭum. Eṉakku uṅkaḷiṭamiruntu oṉṟu vēṇṭum.
‫من می‌خواهم شما را به چیزی دعوت کنم.‬ நான் உங்களுக்கு ஏதாவது செய்ய விருப்பப் படுகிறேன். நான் உங்களுக்கு ஏதாவது செய்ய விருப்பப் படுகிறேன். 1
Nāṉ --ka--kk--ētā--tu c-yya--iru---p-p--uk-ṟ-ṉ. Nāṉ uṅkaḷukku ētāvatu ceyya viruppap paṭukiṟēṉ.
‫شما چی می‌خواهید (چی میل دارید)؟‬ உங்களுக்கு என்ன விருப்பம்? உங்களுக்கு என்ன விருப்பம்? 1
Uṅ-a-u-k- -ṉ-- -i-uppa-? Uṅkaḷukku eṉṉa viruppam?
‫یک قهوه می‌خواهید؟‬ உங்களுக்கு காபி குடிக்க விருப்பமா? உங்களுக்கு காபி குடிக்க விருப்பமா? 1
Uṅ---ukku -ā-i -u-i-k------ppam-? Uṅkaḷukku kāpi kuṭikka viruppamā?
‫یا اینکه ترجیحاً یک چای می‌خواهید؟‬ அல்லது டீ குடிக்க விருப்பமா? அல்லது டீ குடிக்க விருப்பமா? 1
Allat--ṭī -uṭ-k-a--ir-p-am-? Allatu ṭī kuṭikka viruppamā?
‫ما می‌خواهیم با ماشین به خانه برویم.‬ நாங்கள் வீட்டுக்குச் செல்ல விரும்புகிறோம். நாங்கள் வீட்டுக்குச் செல்ல விரும்புகிறோம். 1
N-ṅ----vīṭ--kku- c--la vir-mpu----m. Nāṅkaḷ vīṭṭukkuc cella virumpukiṟōm.
‫ شما تاکسی می‌خواهید؟‬ உங்களுக்கு வாடகை வண்டி வேண்டுமா? உங்களுக்கு வாடகை வண்டி வேண்டுமா? 1
U-k-ḷukk--v-ṭ-kai -aṇ---v-ṇ--m-? Uṅkaḷukku vāṭakai vaṇṭi vēṇṭumā?
‫آنها می‌خواهند تلفن کنند.‬ அவர்களுக்கு தொலைபேசியில் ஓர் அழைப்பு செய்ய வேண்டும். அவர்களுக்கு தொலைபேசியில் ஓர் அழைப்பு செய்ய வேண்டும். 1
Av--kaḷ-----t-l---ē-iyi--ōr a-aip-u--ey-- -----m. Avarkaḷukku tolaipēciyil ōr aḻaippu ceyya vēṇṭum.

‫دو زبان = دو مرکز بیان!‬

‫برای مغز ما مهم نیست که چه زمانی ما یک زبان را آموخته ایم.‬ ‫به این دلیل که مغز برای زبان های مختلف مناطق ذخیره مختلفی دارد.‬ ‫همه زبان هائی که یاد می گیریم با هم در یکجا ذخیره نمی شوند.‬ ‫زبان هائی که در بزرگسالی می آموزیم برای خود منطقه ذخیره سازی مخصوص دارند.‬ ‫بدین معنی که مغز قواعد جدید را در یک مکان متفاوت به کار می بندد.‬ ‫این اطلاعات با اطلاعات زبان مادری در یکجا ذخیره نمی شود.‬ ‫از طرف دیگر، افرادی که در محیط دو زبانه رشد می کنند، تنها از یک منطقه از مغز استفاده می کنند.‬ ‫این نتیجه مطالعات متعدّد است.‬ ‫دانشمندان عصب شناس بر روی افراد مختلف آزمایش کرده اند.‬ ‫این افراد به راحتی به دو زبان صحبت می کردند.‬ ‫افراد یک گروه آزمون، در یک محیط دو زبانه بزرگ شده بودند.‬ ‫در مقابل، افراد گروه دیگر، زبان دوم را بعدها آموخته بودند.‬ ‫محقّقان می توانند فعّالیت مغز را در هنگام آزمایش زبان، اندازه گیری کنند.‬ ‫از این راه آنها می توانند ببینند که کدام منطقه از مغز در هنگام آزمایش عمل کرده است.‬ ‫و آنها متوجّه شدند که که افرادی که دیرتر زبان آموخته اند دارای دو مرکز گویائی هستند.‬ ‫محقّقان مدّتها به این موضوع مشکوک بودند.‬ ‫افرادی که آسیب مغزی دیده اند علائم دیگری از خود نشان می دهند.‬ ‫بنابراین، آسیب مغزی هم می تواند منجر به ایجاد مشکلات گفتاری شود.‬ ‫افراد آسیب دیده نمی توانند کلمات را تلفّظ و یا درک کنند.‬ ‫اما مجروحان حوادث که دو زبانه هستند گاهی علائم غیر معمول نشان می دهند.‬ ‫مشکلات گفتاری آنها همیشه بر هر دو زبان تأثیر نمی گذارد.‬ ‫اگر فقط یک منطقه از مغز دچار آسیب شود، منطقه دیگر هنوز می تواند به کار خود ادامه دهد.‬ ‫بعدا این بیماران یک زبان را بهتر از زبان دیگر صحبت می کنند.‬ ‫سرعت آموختن دو زبان مختلفی که دوباره آموخته می شوند با هم تفاوت دارند.‬ ‫این ثابت می کند که هر دو زبان در یک محل ذخیره نمی شوند.‬ ‫چون آنها این دو زبان را در یک زمان نیاموخته اند، دو مرکز در مغز تشکیل داده اند.‬ ‫هنوز معلوم نیست که چگونه مغز ما می تواند صحبت به دو زبان را کنترل کند.‬ ‫اما یافته های جدید می تواند منجر به ایجاد استراتژی های یادگیری جدید گردد.‬