македонски » хинди   Продавници


53 [педесет и три]

Продавници

-

+ ५३ [तिरपन]53 [tirapan]

+ दुकानेंdukaanen

53 [педесет и три]

Продавници

-

५३ [तिरपन]
53 [tirapan]

दुकानें
dukaanen

Кликнете за да го видите текстот:   
македонскиहिन्दी
Ние бараме спортска продавница. हम ए- क----- स------- व------ क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- e- k----- s--------- v------ k-- d----- d------ r--- h--n
+
Ние бараме месарница. हम ए- क--- क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- e- k----- k-- d----- d------ r--- h--n
+
Ние бараме аптека. हम ए- द------ क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- e- d------- k-- d----- d------ r--- h--n
+
   
Би сакале имено да купиме една топка за фудбал. हम-- ए- फ------ ख----- ह-
h---- e- f------- k---------- h-i
+
Би сакале имено да купиме салама. हम-- स---- ख----- ह-
h---- s------- k---------- h-i
+
Би сакале имено да купиме лекарства. हम-- द------ ख----- ह--
h---- d--------- k---------- h--n
+
   
Бараме една спортска продавница, за да купиме една топка за фудбал. हम ए- फ----- ख----- क- ल-- क----- स------- व------ क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- e- p-------- k--------- k- l-- k----- s--------- v------ k-- d----- d------ r--- h--n
+
Ние бараме месарница, за да купиме салама. हम स---- ख----- क- ल-- क--- क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- s------- k--------- k- l-- k----- k-- d----- d------ r--- h--n
+
Ние бараме аптека, за да купиме лекарства. हम द------ ख----- क- ल-- द------ क- द---- ढ--- र-- ह--
h-- d--------- k--------- k- l-- d-------- k-- d----- d------ r--- h--n
+
   
Јас барам златар. मै- ए- ग---- क- द---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- e- g------ k-- d----- d------ r--- / r---- h--n
+
Јас барам фото продавница. मै- ए- क---- क- द---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- e- k------ k-- d----- d------ r--- / r---- h--n
+
Јас барам слаткарница. मै- ए- क-- क- द---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- e- k-- k-- d----- d------ r--- / r---- h--n
+
   
Имено имам намера, да купам еден прстен. मै- ए- अ----- ख----- ज- र-- / र-- ह--
m--- e- a-------- k--------- j- r--- / r---- h--n
+
Имено имам намера, да купам еден филм. मै- ए- फ़---- ख----- ज- र-- / र-- ह--
m--- e- f--- k--------- j- r--- / r---- h--n
+
Имено имам намера, да купам една торта. मै- ए- क-- ख----- ज- र-- / र-- ह--
m--- e- k-- k--------- j- r--- / r---- h--n
+
   
Јас барам златар, за да купам прстен. मै- ए- अ----- ख----- क- ल-- ग---- क- द---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- e- a-------- k--------- k- l-- g------ k-- d----- d------ r--- / r---- h--n
+
Јас барам фото продавница, за да купам филм. मै- ए- क---- क- र-- ख----- क- ल-- क---- क- द---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- e- k------ k- r-- k--------- k- l-- k------ k-- d----- d------ r--- / r---- h--n
+
Јас барам слаткарница, за да купам торта. मै- क-- ख----- क- ल-- ब---- ढ--- र-- / र-- ह--
m--- k-- k--------- k- l-- b------ d------ r--- / r---- h--n
+