Shqip » Hindi   Pije


12 [dymbёdhjetё]

Pije

-

१२ [बारह]
12 [baarah]

पेय
pey

12 [dymbёdhjetё]

Pije

-

१२ [बारह]
12 [baarah]

पेय
pey

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipहिन्दी
Unё pi çaj. मै- च-- प--- / प--- ह--
m--- c---- p---- / p----- h--n
Unё pi kafe. मै- क---- प--- / प--- ह--
m--- k---- p---- / p----- h--n
Unё pi ujё mineral. मै- म---- व--- प--- / प--- ह--
m--- m------ v---- p---- / p----- h--n
   
A e pi çajin me limon? क्-- त-- न---- क- स-- च-- प--- / प--- ह-?
k-- t-- n------ k- s---- c---- p---- / p----- h-?
A e pi kafenё me sheqer? क्-- त-- श---- क- स-- क---- प--- / प--- ह-?
k-- t-- s------ k- s---- k---- p---- / p----- h-?
A e pi ujin me akull? क्-- त-- ब--- क- स-- प--- प--- / प--- ह-?
k-- t-- b--- k- s---- p----- p---- / p----- h-?
   
Kёtu bёhet njё festë. यह-- ए- प----- च- र-- ह-
y----- e- p------ c--- r---- h-i
Njerёzit pijnё shampanjё. लो- श------ प- र-- ह--
l-- s------- p-- r--- h--n
Njerёzit pijnё verё dhe birrё. लो- म--- औ- ब--- प- र-- ह--
l-- m--- a-- b---- p-- r--- h--n
   
A pi alkool? क्-- त-- म---- प--- / प--- ह-?
k-- t-- m----- p---- / p----- h-?
A pi uiski? क्-- त-- व------- प--- / प--- ह-?
k-- t-- v------ p---- / p----- h-?
A pi kola me rum? क्-- त-- क--- क- स-- र- प--- / प--- ह-?
k-- t-- k--- k- s---- r-- p---- / p----- h-?
   
Shampanja nuk mё pёlqen. मु-- श------ अ---- न--- ल--- ह-
m---- s------- a------- n---- l------ h-i
Vera nuk mё pёlqen. मु-- म--- अ---- न--- ल--- ह-
m---- m--- a------- n---- l------ h-i
Birra nuk mё pёlqen. मु-- ब--- अ---- न--- ल--- ह-
m---- b----- a------- n---- l------ h-i
   
Bebi do qumёsht. शि-- क- द-- अ---- ल--- ह-
s----- k- d---- a------ l----- h-i
Fёmija do kakao dhe lёng molle. शि-- क- क--- औ- स-- क- र- अ---- ल--- ह-
s----- k- k--- a-- s-- k- r-- a------ l----- h-i
Gruaja do lёng portokalli dhe lёng qitroje. स्---- क- स---- क- र- औ- च----- क- र- अ---- ल--- ह-
s---- k- s------ k- r-- a-- c-------- k- r-- a------ l----- h-i