Shqip » Kannada   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

೬೮ [ಅರವತ್ತೆಂಟು]
68 [Aravatteṇṭu]

ದೊಡ್ಡ – ಚಿಕ್ಕ
doḍḍa – cikka.

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

೬೮ [ಅರವತ್ತೆಂಟು]
68 [Aravatteṇṭu]

ದೊಡ್ಡ – ಚಿಕ್ಕ
doḍḍa – cikka.

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipಕನ್ನಡ
i madh dhe i vogёl ದೊ----- ಮ---- ಚ------.
D------ m---- c------.
Elefanti ёshtё i madh. ಆನ- ದ------.
Ā-- d------.
Miu ёshtё i vogёl. ಇಲ- ಚ------.
I-- c------.
   
i errёt dhe i çelёt ಕತ---- ಮ---- ಬ----.
K------ m---- b-----.
Nata ёshtё e errёt. ರಾ---- ಕ----------------
R---- k----------------e
Dita ёshtё me dritё. ಬೆ----- ಬ-------------.
b------ b--------------.
   
i vjetёr dhe i ri ಹಿ--- - ಕ---- (ಎ---)
H----- - k----- (e----)
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. ನಮ-- ತ-------- ಈ- ತ---- ವ---------.
n----- t----------- ī-- t---- v-----------.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. ಎಪ------ ವ----- ಮ---- ಅ--- ಕ-------------.
E------ v-------- m----- a---- k--------------.
   
i bukur dhe i shёmtuar ಸು--- – ಮ---- ವ---- (ಕ----)
S------ – m---- v----- (k-----)
Flutura ёshtё e bukur. ಚಿ---- ಸ----------.
c---- s------------.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. ಜೇ- ವ----------.
J--- v-----------.
   
i trashё dhe i hollё ದಪ-- ಮ---- ಸ---.
D---- m---- s----.
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. ನೂ-- ಕ--- ತ--- ಹ----- ದ---.
N--- k--- t----- h------ d----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. ಐವ---- ಕ--- ತ--- ಗ---- ಸ---.
A------ k--- t----- g------ s----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ದು---- ಮ---- ಅ---.
D----- m---- a---.
Makina ёshtё e shtrenjtё. ಈ ಕ--- ದ-----.
Ī k-- d-----.
Gazeta ёshtё e lirё. ಈ ದ--------- ಅ---.
Ī d---------- a---.