Phrasebook

tl Months   »   sq Muajt

11 [labing-isa]

Months

Months

11 [njёmbёdhjetё]

Muajt

Piliin kung paano mo gustong makita ang pagsasalin:   
Tagalog Albanian Maglaro higit pa
Enero j-n-r j---- j-n-r ----- janar 0
Pebrero shk-rt s----- s-k-r- ------ shkurt 0
Marso mars m--- m-r- ---- mars 0
Abril pri-l p---- p-i-l ----- prill 0
Mayo maj m-- m-j --- maj 0
Hunyo qe-sh-r q------ q-r-h-r ------- qershor 0
Iyan ay anim na buwan. Kёt- janё-gj----- ---j. K--- j--- g------ m---- K-t- j-n- g-a-h-ё m-a-. ----------------------- Kёto janё gjashtё muaj. 0
Enero, Pebrero Marso, jan--, sh-u--,-m---, j----- s------ m---- j-n-r- s-k-r-, m-r-, -------------------- janar, shkurt, mars, 0
Abril, Mayo at Hunyo. p--l-, --j d-- ----ho-. p----- m-- d-- q------- p-i-l- m-j d-e q-r-h-r- ----------------------- prill, maj dhe qershor. 0
Hulyo ko----u k------ k-r-i-u ------- korriku 0
Agosto gu--ti g----- g-s-t- ------ gushti 0
Setyembre s----ori s------- s-t-t-r- -------- shtatori 0
Oktubre t-to-i t----- t-t-r- ------ tetori 0
Nobyembre n-ntori n------ n-n-o-i ------- nёntori 0
Disyembre dhje--ri d------- d-j-t-r- -------- dhjetori 0
Iyan ay anim na buwan din. Edhe -ёto--a---gj-sht--mua-. E--- k--- j--- g------ m---- E-h- k-t- j-n- g-a-h-ё m-a-. ---------------------------- Edhe kёto janё gjashtё muaj. 0
Hulyo, Agosto, Setyembre, k---i-------t- -h--t-r k------ g----- s------ k-r-i-, g-s-t- s-t-t-r ---------------------- korrik, gusht, shtator 0
Oktubre, Nobyembre at Disyembre. t-to---nёn--- -he d--e-or. t----- n----- d-- d------- t-t-r- n-n-o- d-e d-j-t-r- -------------------------- tetor, nёntor dhe dhjetor. 0

-

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -