Shqip » Persisht   Nё qendrën tregtare


52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

‫52 [پنجاه و دو]
52 [panjâ-ho-do]

‫در فروشگاه
dar forush-gâh

52 [pesёdhjetёedy]

Nё qendrën tregtare

-

‫52 [پنجاه و دو]
52 [panjâ-ho-do]

‫در فروشگاه
dar forush-gâh

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipفارسی
A shkojmё nё njё qendёr tregtare? ‫ب---- ب- ی- ف-------
b------ b- y-- f---------?
Dua tё bёj pazar. ‫م- ب--- خ------- ر- ا---- د--.
m-- b---- k----------- r- a---- d----.
Dua tё blej shumё gjёra. ‫م- م------- خ--- خ--- ک--.
m-- m------- k---- k----- k----.
   
Ku janё artikujt e zyrave? قس-- ‫----- ا---- ک-- ا---
g------- l------- e---- k--- a--?
Mё duhen zarfe dhe letra. ‫م- پ--- ن--- و ک--- ن--- ل--- د---.
m-- p----- n---- v- k------- n---- l---- d----.
Mё duhen stilolapsa dhe lapsa kimikë me ngjyra. ‫م- چ-- ت- خ----- و م---- ل--- د---.
m-- c---- t- k------ v- m---- l---- d----.
   
Ku janё mobiljet? قس-- ‫--- ه- ک-----
g------- m------ k-----?
Mё duhet njё dollap dhe njё komo. ‫م- ی- ق--- و ی- د---- ل--- د---.
m-- y-- g------ v- y-- d------ l---- d----.
Mё duhet njё tavolinё shkrimi dhe njё raft. ‫م- ی- م-- ت---- و ی- ق--- ی ک--- ل--- د---.
m-- y-- m--- t----- v- y-- g--------- k---- l---- d----.
   
Ku janё lodrat? قس-- ‫----- ب----- ک-----
g------- a---- b------ k-----?
Mё duhet njё kukull dhe njё arush. ‫م- ی- ع---- و ی- خ-- پ---- ا- ل--- د---.
m-- y-- a----- v- y-- k----- p------- l---- d----.
Mё duhet njё top dhe njё lojё shahu. ‫م- ی- ت-- ف----- و ی- ت--- ش---- ل--- د---.
m-- y-- t------ f------ v- y-- t----- s------- l---- d----.
   
Ku ёshtё vegla e punёs? قس-- ‫--------- ک-- ا---
g------- a---- â--- k--- a--?
Mё duhet njё çekiç dhe njё pincё. ‫م- ی- چ-- و ی- ا------ ل--- د---.
m-- y-- c-------- v- y-- a-------- l---- d----.
Mё duhet njё trapano dhe njё kaçavidё. ‫م- ی- د--- و ی- آ--- پ-- گ---- ل--- د---.
m-- y-- d---- v- y-- â---- l---- d----.
   
Ku janё bizhuteritё? ‫ق--- ج------ ک-----
g------- j-------- k-----?
Mё duhet njё zinxhir dhe njё byzylyk. ‫م- ی- گ--- ب-- و ی- د-- ب-- ل--- د---.
m-- y-- g--------- v- y-- d------- l---- d----.
Mё duhet njё unazё dhe njё palё vёthё. ‫م- ی- ح--- و گ------ ل--- د---.
m-- y-- h----- v- g------- l---- d----.