Shqip » Persisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [شش]
6 [shesh]

‫خواندن و نوشتن
khândan va neveshtan

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [شش]
6 [shesh]

‫خواندن و نوشتن
khândan va neveshtan

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipفارسی
Unё lexoj. ‫م- م-------.
m-- m-------.
Unё lexoj njё shkronjё. ‫م- ی- ح-- ا---- ر- م-------.
m-- y-- h---- a----- r- m-------.
Unё lexoj njё fjalё. ‫م- ی- ک--- ر- م-------.
m-- y-- k----- r- m-------.
   
Unё lexoj njё fjali. ‫م- ی- ج--- ر- م-------.
m-- y-- j---- r- m-------.
Une lexoj njё letёr. ‫م- ی- ن--- ر- م-------.
m-- y-- n--- r- m-------.
Une lexoj njё libёr. ‫م- ک--- م-------.
m-- k---- m-------.
   
Unё lexoj. ‫م- م-------.
m-- m-------.
Ti lexon. ‫ت- م-------.
t- m------.
Ai lexon. ‫ا- (م--) م-------.
o- m-------.
   
Unё shkruaj. ‫م- م-------.
m-- m--------.
Unё shkruaj njё shkronjё. ‫م- ی- ح-- ا---- ر- م-------.
m-- y-- h---- a----- r- m--------.
Unё shkruaj njё fjalё. ‫م- ی- ک--- ر- م-------.
m-- y-- k----- r- m--------.
   
Unё shkruaj njё fjali. ‫م- ی- ج--- ر- م-------.
m-- y-- j---- r- m--------.
Unё shkruaj njё letёr. ‫م- ی- ن--- م-------.
m-- y-- n--- r- m--------.
Unё shkruaj njё libёr. ‫م- ی- ک--- م-------.
m-- y-- k---- m--------.
   
Unё shkruaj. ‫م- م-------.
m-- m--------.
Ti shkruan. ‫ت- م-------.
t- m-------.
Ai shkruan. ‫ا- (م--) م-------.
o- (m---) m--------.