Shqip » Tailandisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [หนึ่ง]
nèung′

คน
kon′

1 [njё]

Persona

-

1 [หนึ่ง]
nèung′

คน
kon′

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
unё ผม- / ด-----
p---------------′
unё dhe ti ผม--- ค--- / ด------- ค---
p-------------------------------------′
ne tё dy เร--------
r----------------g
   
ai เข-
k---′
ai dhe ajo เข- แ-- เ--
k-------------̶
ata tё dy เข--------
k-----------------g
   
burri ผู----
p-------i
gruaja ผู-----
p---------′
fёmija เด--
d---′
   
njё familje คร------
k---------a
familja ime คร------ ข----- / ข--------
k-----------------------------------------′
Familja ime ёshtё kёtu. คร---------------------- / ค--------------------------
k-------------------------------------------------------------------------------------------e
   
Unё jam kёtu. ผม----------- / ด---------------
p-----------------------------------------------------e
Ti je kёtu. คุ-----------
k----------------------e
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. เข----------- ♂ แ-- เ------------ ♀
k---------------------------------------------------e
   
Ne jemi kёtu. เร-----------
r---------------------e
Ju jeni kёtu. คุ-----------
k----------------------e
Ata janё tё gjithё kёtu. พว-------------------
p----------------------------------------e