Shqip » Tailandisht   Nё restorant 3


31 [tridhjetёenjё]

Nё restorant 3

-

31 [สามสิบเอ็ด]
sǎm-sìp′-èt′

ที่ร้านอาหาร 3
têe-rán-a-hǎn

31 [tridhjetёenjё]

Nё restorant 3

-

31 [สามสิบเอ็ด]
sǎm-sìp′-èt′

ที่ร้านอาหาร 3
têe-rán-a-hǎn

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Dua njё antipastё. ผม / ด---- อ-------------- ค--- / ค-
p----------------------------------------------------′
Dua njё sallatё. ผม / ด---- อ---------- ค--- / ค-
p-----------------------------------------------------′
Dua njё supё. ผม / ด---- อ--------- ค--- / ค-
p-------------------------------------------------′
   
Dua njё ёmbёlsirё. ผม / ด---- อ------------- ค--- / ค-
p------------------------------------------------------′
Dua njё akullore me ajkё. ผม / ด---- อ----------------------- ค--- / ค-
p---------------------------------------------------------------------------′
Dua fruta ose djathё. ผม / ด---- อ------------------ ค--- / ค-
p------------------------------------------------------------------′
   
Ne duam tё hamё mёngjes. เร--------------------
r-------------------------------o
Ne duam tё hamё drekё. เร-----------------------
r------------------------------------′
Ne duam tё hamё darkё. เร--------------------
r------------------------------′
   
Çfarё doni pёr mёngjes? อา-------------------- ค--- / ค-?
a-----------------------------------------------′
Simite tё vogla me marmalatё dhe mjaltё? ขน----------------------- ค--- / ค--?
k-------------------------------------------------------------′
Bukë të thekur me sallam dhe djathё? ขน--------------------------- ค--- / ค-?
k------------------------------------------------------------------------′
   
Njё vezё tё zier? ไข------- ค--- / ค-?
k---------------------------′
Njё vezё tё skuqur sy? ไข------- ค--- / ค-?
k-------------------------′
Njё omёletё? ออ-------- ค--- / ค-?
a-------------------------′
   
Ju lutem edhe njё kos. ขอ-------------------- ค--- / ค--
k---------------------------------------------′
Ju lutem kripё dhe piper. ขอ------------------- ค--- / ค--
k--------------------------------------------′
Ju lutem edhe njё gotё ujё. ขอ-------------------- ค--- / ค--
k---------------------------------------------′