Shqip » Tailandisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [ห้าสิบเอ็ด]
hâ-sìp′-èt′

การไปทำธุระ
gan-bhai′-tam′-tóo′-rá′

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [ห้าสิบเอ็ด]
hâ-sìp′-èt′

การไปทำธุระ
gan-bhai′-tam′-tóo′-rá′

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipภาษาไทย
Dua tё shkoj nё bibliotekё. ผม / ด---- อ-------------
p-------------------------------------------------′
Dua tё shkoj nё librari. ผม / ด---- อ-------------------
p----------------------------------------------------u
Dua tё shkoj te kioska. ผม / ด---- อ-----------------------
p----------------------------------------------------------′
   
Dua tё marr hua njё libёr. ผม / ด---- อ-------------
p-----------------------------------------u
Dua tё blej njё libёr. ผม / ด---- อ--------------
p-----------------------------------------u
Dua tё blej njё gazetё. ผม / ด---- อ-------------------
p----------------------------------------------′
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. ผม / ด---- อ--------------------------------
p-----------------------------------------------------------------------------------u
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. ผม / ด---- อ------------------------------------
p---------------------------------------------------------------------------------u
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. ผม / ด---- อ-----------------------------------------
p--------------------------------------------------------------------------------------′
   
Dua tё shkoj te okulisti. ผม / ด---- อ---------------
p--------------------------------------------a
Dua tё shkoj nё supermarket. ผม / ด---- อ---------------------
p----------------------------------------------------′
Dua tё shkoj te furra e bukёs. ผม / ด---- อ------------------
p----------------------------------------------------------′
   
Dua tё blej syze. ผม / ด---- อ-------------
p--------------------------------------a
Dua tё blej fruta dhe perime. ผม / ด---- อ------------------
p----------------------------------------------------′
Dua tё blej simite dhe bukё. ผม / ด---- อ-------------
p-----------------------------------------------′
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. ผม / ด---- อ--------------------------------
p---------------------------------------------------------------------a
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. ผม / ด---- อ--------------------- เ---------------------
p-------------------------------------------------------------------------------------------′
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. ผม / ด---- อ----------------------------------
p-----------------------------------------------------------------------------------′