Shqip » Çekisht   Mёsoj gjuhё tё huaja


23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [dvacet tři]

Studium cizích jazyků

23 [njёzetetre]

Mёsoj gjuhё tё huaja

-

23 [dvacet tři]

Studium cizích jazyků

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Ku keni mёsuar spanjisht? Kd- j--- s- n----- / n------ š--------? +
A dini portugalisht? Ml----- i p----------? +
Po, di dhe pak italisht. An- a u--- i t----- i------. +
   
Mendoj se flisni shumё mirё. My----- ž- m------ v---- d----. +
Gjuhёt janё gati të ngjashme. Js-- t- d----- p------ j-----. +
Mund t’ju kuptoj mirё. Mo-- j-- d---- r------. +
   
Por tё flasёsh dhe tё shkruash ёshtё e vёshtirё. Al- m----- a p--- j- t----. +
Bёj akoma shumё gabime. Po--- j---- d---- h---- c---. +
Ju lutem mё korrigjoni. Pr---- o-------- m-- s----. +
   
Shqiptimi juaj ёshtё mjaft i mirё. Va-- v--------- j- d----- d----. +
Ju keni njё nuancë në shqiptim. Má-- l---- p------. +
Dalloheni se nga vini. Po--- s-- o---- j---. +
   
Cila ёshtё gjuha juaj amtare? Co j- V--- m---------? +
A frekuentoni ndonjё kurs gjuhe? Úč------- s- j--------- k----? +
Çfarё libri pёrdorni? Po--- č--- s- u----? +
   
Nuk e di pёr momentin, se si quhet. Te- s- n----------- j-- s- t- j------. +
S’mё kujtohet titulli. Ne a n- s- v--------- n- t-- n----. +
E kam harruar. Za------ / z-------- j--- t-. +