Shqip » Çekisht   Nё zyrёn e postёs


59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [padesát devět]

Na poště

59 [pesёdhjetёenёntё]

Nё zyrёn e postёs

-

59 [padesát devět]

Na poště

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipčeština
Ku ёshtё zyra mё e afёrt postare? Kd- j- n-------- p----?
A ёshtё larg deri te zyra mё e afёrt postare? Je t- d----- k n-------- p----?
Ku ёshtё kutia mё e afёrt postare? Kd- j- n-------- p------- s-------?
   
Mё duhen disa pulla. Po------- n------ z-----.
Pёr njё kartolinё dhe njё letёr. Na p----- a n- d----.
Sa ёshtё tarifa postare pёr nё Amerikё? Ko--- s---- p------- d- A------?
   
Sa peshon paketa? Ko--- v--- t---- b----?
A mund ta dёrgoj me postё ajrore? Mo-- t- p----- l------?
Sa zgjat deri sa tё arrijё? Ja- d----- t- t---- n-- t- t-- d----?
   
Ku mund tё marr nё telefon? Kd- s- m--- z------------?
Ku ёshtё kabina mё e afёrt telefonike? Kd- j- n-------- t-------- b----?
A keni karta telefoni? Má-- t-------- k----?
   
A keni njё numerator telefonik? Má-- t-------- s-----?
A e dini prefiksin e Austrisё? Zn--- p-------- R-------?
Njё moment, po e shikoj. Ok------ p------ s- p- t--.
   
Linja ёshtё gjithmonё e zёnё. Ta l---- j- p---- o-------.
Cilit numёr i keni rёnё? Ja-- č---- j--- v---- / v-----?
Duhet ti bini nё fillim zeros. Mu---- n------ v------ n---!