Shqip » Lituanisht   Nё tren


34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [trisdešimt keturi]

Traukinyje

34 [tridhjetёekatёr]

Nё tren

-

34 [trisdešimt keturi]

Traukinyje

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
A ёshtё ky treni pёr Berlin? Ar t-- t-------- į B------?
Kur niset treni? Ka-- t-------- i-------?
Kur arrin nё Berlin? Ka-- t-------- a------- į B------?
   
Mё falni, a mund tё kaloj? At--------- a- g---- p------?
Mё duket se ky ёshtё vendi im. (A-) m----- k-- t-- m--- v----.
Mё duket se ju jeni ulur nё vendin tim. (A-) m----- k-- (j--) s----- m--- v------.
   
Ku ёshtё vagoni me shtretёr? Ku- y-- m--------- v------?
Vagoni me shtretёr ёshtё nё fund tё trenit. Mi-------- v------ y-- t-------- g---.
Ku ёshtё vagoni restorant? – Nё fillim. O k-- y-- v-----------------? – P-------.
   
A mund tё fle poshtё? Ar g---- m------ a-------?
A mund tё fle nё mes? Ar g---- m------ v-------?
A mund tё fle lart? Ar g---- m------ v------?
   
Kur arrijmё nё kufi? Ka-- b----- p--- s-----?
Sa zgjat udhёtimi pёr nё Berlin? Ki-- t----- k------ į B------?
A ёshtё treni me vonesё? Ar t-------- v------?
   
A keni ndonjё gjё pёr tё lexuar? Ar t----- k- n--- p---------?
A mund tё marrёsh ndonjё gjё pёr tё ngrёnё dhe pirё kёtu? Ar č-- g----- g---- k- n--- (p-) v------ i- (a---) g----?
A mund tё mё zgjoni nё orёn 7.00? Ar g----- m--- p-------- 7 (s-------) v------?