Shqip » Lituanisht   Numra rreshtorё


61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [šešiasdešimt vienas]

Kelintiniai skaitvardžiai

61 [gjashtёdhjetёenjё]

Numra rreshtorё

-

61 [šešiasdešimt vienas]

Kelintiniai skaitvardžiai

Kliko për të parë tekstin:   
Shqiplietuvių
Muaji i parё ёshtё janari. Pi---- (i-) m---- y-- s-----.
Muaji i dytё ёshtё shkurti. An---- (i-) m---- y-- v------.
Muaji i tretё ёshtё marsi. Tr----- (i-) m---- y-- k----.
   
Muaji i katёrt ёshtё prilli. Ke------- (i-) m---- y-- b-------.
Muaji i pestё ёshtё mai. Pe----- (i-) m---- y-- g-----.
Muaji i gjashtё ёshtё qershori. Še---- (i-) m---- y-- b-------.
   
Gjashtё muaj janё njё gjysmё viti. Še-- m------- y-- p--- m---.
janar, shkurt, mars, Sa----- v------- k----,
prill, maj dhe qershor. ba------- g----- i- b-------.
   
Muaji i shtatё ёshtё korriku. Se------- (i-) m---- y-- l----.
Muaji i tetё ёshtё gushti. Aš------ (i-) m---- y-- r--------.
Muaji i nёntё ёshtё shtatori. De------ (i-) m---- y-- r-------.
   
Muaji i dhjetё ёshtё tetori. De------ (i-) m---- y-- s-----.
Muaji i njёmbёdhjetё ёshtё nёntori. Vi---------- (i-) m---- y-- l--------.
Muaji i dymbёdhjetё ёshtё dhjetori. Dv------- (i-) m---- y-- g------.
   
Dymbёdhjetё muaj janё njё vit. Dv----- m------ y-- m----.
korrik, gusht, shtator, Li---- r--------- r-------,
tetor, nёntor dhe dhjetor. sp----- l--------- g------.