Shqip » Sllovakisht   Persona


1 [njё]

Persona

-

1 [jeden]

Osoby

1 [njё]

Persona

-

1 [jeden]

Osoby

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
unё ja
unё dhe ti ja a ty
ne tё dy my o---- / m- o----e
   
ai on
ai dhe ajo on a o-a
ata tё dy on- o---- / o-- o----e
   
burri muž
gruaja že-a
fёmija di--a
   
njё familje ro---a
familja ime mo-- r----a
Familja ime ёshtё kёtu. Mo-- r----- j- t-.
   
Unё jam kёtu. Ja s-- t-.
Ti je kёtu. Ty s- t-.
Ai ёshtё kёtu dhe ajo ёshtё kёtu. On j- t- a o-- j- t-.
   
Ne jemi kёtu. My s-- t-.
Ju jeni kёtu. Vy s-- t-.
Ata janё tё gjithё kёtu. On- s- v----- t-.