Shqip » Sllovakisht   Mohore 1


64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [šesťdesiatštyri]

Zápor 1

64 [gjashtёdhjetёekatёr]

Mohore 1

-

64 [šesťdesiatštyri]

Zápor 1

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipslovenčina
Nuk e kuptoj fjalёn. Ne-------- t--- s----.
Nuk e kuptoj fjalinё. Ne-------- t-- v---.
Nuk e kuptoj kuptimin. Ne-------- v------.
   
mёsuesi uč---ľ
A e kuptoni mёsuesin? Ro------- u--------?
Po, e kuptoj mirё. Án-- r------- m- d----.
   
mёsuesja uč-----a
A e kuptoni mёsuesen? Ro------- u-------?
Po, e kuptoj mirё. Án-- r------- j-- d----.
   
njerёzit ľu--a
A i kuptoni njerёzit? Ro------- ľ----?
Jo, nuk i kuptoj dhe aq mirё. Ni-- n--------- i- v---- d----.
   
shoqja pr------a
A ke shoqe? Má-- p--------?
Po, kam. Án-- m--.
   
e bija / vajza dc--a
A keni vajzё? Má-- d----?
Jo, s’ kam. Ni-- n----.