Shqip » Frëngjisht   Nё kuzhinё


19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [dix-neuf]

Dans la cuisine

19 [nёntёmbёdhjetё]

Nё kuzhinё

-

19 [dix-neuf]

Dans la cuisine

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
E ke kuzhinёn tё re? As--- u-- n------- c------ ?
Çfarё do tё gatuash sot? Qu- v------ c------- a---------- ?
Gatuan me korent apo me gaz? Ta c--------- e------- é--------- o- a- g-- ?
   
A ti pres qepёt? Ve----- q-- j- c---- l-- o------ ?
A ti qёroj patatet? Ve----- q-- j-------- l-- p----- d- t---- ?
A ta laj sallatёn? Ve----- q-- j- l--- l- s----- ?
   
Ku jane gotat? Où s--- l-- v----- ?
Ku janё enёt? Où e-- l- s------ ?
Ku ёshtё kompleti? Où s--- l-- c------- ?
   
A ke hapёse kanaçesh? As--- u- o---------- ?
A ke hapёse shishesh? As--- u- d---------- ?
A ke tapёxjerrёse? As--- u- t----------- ?
   
Do e gatuash supёn te kjo tenxherja? Pr--------- l- s---- d--- c---- c-------- ?
Do e skuqësh peshkun nё kёtё tigan? Fa----- f---- l- p------ d--- c---- p---- ?
Do i pjekёsh perimet te ky gril? Fa----- g------ l-- l------ s-- c- b------- ?
   
Unё shtroj tavolinёn. Je m--- l- t----.
Kёtu janё thikat, pirunjtё dhe lugёt. Vo--- l-- c-------- l-- f---------- e- l-- c--------.
Kёtu janё gotat, pjatat dhe picetat. Vo--- l-- v------ l-- a-------- e- l-- s---------.