Shqip » Frëngjisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquante et un]

Faire des courses

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [cinquante et un]

Faire des courses

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Je v--- a---- à l- b-----------.
Dua tё shkoj nё librari. Je v--- a---- à l- l--------.
Dua tё shkoj te kioska. Je v--- a---- a- k------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Je v--- e-------- u- l----.
Dua tё blej njё libёr. Je v--- a------ u- l----.
Dua tё blej njё gazetё. Je v--- a------ u- j------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Je v--- a---- à l- b----------- p--- e-------- u- l----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Je v--- a---- à l- l-------- p--- a------ u- l----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Je v--- a---- a- k------ p--- a------ u- j------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Je v--- a---- c--- l---------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Je v--- a---- a- s----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Je v--- a---- c--- l- b--------.
   
Dua tё blej syze. Je v--- a------ u-- p---- d- l-------.
Dua tё blej fruta dhe perime. Je v--- a------ d-- f----- e- d-- l------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Je v--- a------ d-- p----- p---- e- d- p---.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Je v--- a---- c--- l--------- p--- a------ u-- p---- d- l-------.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Je v--- a---- a- s---------- p--- a------ d-- f----- e- d-- l------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Je v--- a---- c--- l- b-------- p--- a------ d-- p----- p---- e- d- p---.