Shqip » Frëngjisht   i madh – i vogёl


68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [soixante-huit]

grand – petit

68 [gjashtёdhjetёetetё]

i madh – i vogёl

-

68 [soixante-huit]

grand – petit

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipfrançais
i madh dhe i vogёl gr--- e- p---t
Elefanti ёshtё i madh. L’-------- e-- g----.
Miu ёshtё i vogёl. La s----- e-- p-----.
   
i errёt dhe i çelёt so---- e- c---r
Nata ёshtё e errёt. La n--- e-- s-----.
Dita ёshtё me dritё. Le j--- e-- c----.
   
i vjetёr dhe i ri vi--- e- j---e
Gjyshi ynё ёshtё shumё i vjetёr. No--- g--------- e-- t--- v----.
Para 70 vjetёsh ai ishte akoma i ri. Il y a 70 a-- i- é---- e----- j----.
   
i bukur dhe i shёmtuar be-- e- l--d
Flutura ёshtё e bukur. Le p------- e-- b---.
Merimanga ёshtё e shёmtuar. L’-------- e-- l----.
   
i trashё dhe i hollё gr-- e- m----e
Njё grua 100 kile ёshtё e shёndoshё. Un- f---- d- c--- k- e-- g-----.
Njё burrё 50 kile ёshtё i dobёt. Un h---- d- c-------- k- e-- m-----.
   
i shtrenjtё dhe i lirё ch-- e- b-- m----é
Makina ёshtё e shtrenjtё. L’---------- e-- c----.
Gazeta ёshtё e lirё. Le j------ e-- b-- m-----.