Shqip » Koreanisht   Vende dhe gjuhё


5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [다섯]
5 [daseos]

나라들과 언어들
naladeulgwa eon-eodeul

5 [pesё]

Vende dhe gjuhё

-

5 [다섯]
5 [daseos]

나라들과 언어들
naladeulgwa eon-eodeul

Kliko për të parë tekstin:   
Shqip한국어
Xhoni ёshtё nga Londra. 존은 런--- 왔--.
j------ l------------ w--------.
Londra ndodhet nё Britaninё e Madhe. 런던- 영-- 있--.
l----------- y---------- i-------.
Ai flet anglisht. 그는 영-- 해-.
g------ y----------- h----.
   
Maria ёshtё nga Madridi. 마리-- 마----- 왔--.
m-------- m------------- w--------.
Madridi ndodhet nё Spanjё. 마드--- 스--- 있--.
m------------- s-------- i-------.
Ajo flet spanjisht. 그녀- 스---- 해-.
g---------- s------------- h----.
   
Petri dhe Marta janё nga Berlini. 피터- 마--- 베---- 왔--.
p------ m---------- b------------- w--------.
Berlini ndodhet nё Gjermani. 베를-- 독-- 있--.
b------------ d------- i-------.
Flisni ju te dy gjermanisht? 당신- 둘 다 독-- 해-?
d---------- d-- d- d--------- h----?
   
Londra ёshtё njё kryeqytet. 런던- 수---.
l----------- s-------.
Madridi dhe Berlini janё gjithashtu kryeqytete. 마드--- 베--- 수---.
m----------- b---------- s-------.
Kryeqytetet janё tё mёdhenj dhe tё zhurmshёm. 이 수--- 크- 시----.
i s----------- k---- s------------.
   
Franca ndodhet nё Europё. 프랑-- 유-- 있--.
p------------- y------- i-------.
Egjipti ndodhet nё Afrikё. 이집-- 아---- 있--.
i---------- a--------- i-------.
Japonia ndodhet nё Azi. 일본- 아--- 있--.
i-------- a----- i-------.
   
Kanadaja ndodhet nё Amerikёn e Veriut. 캐나-- 북-- 있--.
k---------- b----- i-------.
Panamaja ndodhet nё Amerikёn Qendrore. 파나-- 중-- 있--.
p--------- j------ i-------.
Brazili ndodhet nё Amerikёn e Jugut. 브라-- 남-- 있--.
b----------- n----- i-------.