Shqip » Bullgarisht   Bёj pazarin


51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [петдесет и едно]
51 [petdeset i yedno]

Покупки
Pokupki

51 [pesёdhjetёenjё]

Bёj pazarin

-

51 [петдесет и едно]
51 [petdeset i yedno]

Покупки
Pokupki

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipбългарски
Dua tё shkoj nё bibliotekё. Ис--- д- о---- в б-----------.
I---- d- o---- v b-----------.
Dua tё shkoj nё librari. Ис--- д- о---- в к-----------.
I---- d- o---- v k-------------.
Dua tё shkoj te kioska. Ис--- д- о---- д- в------------ п-------.
I---- d- o---- d- v------------- p-------.
   
Dua tё marr hua njё libёr. Ис--- д- з---- е--- к----.
I---- d- z---- y---- k----.
Dua tё blej njё libёr. Ис--- д- к--- е--- к----.
I---- d- k---- y---- k----.
Dua tё blej njё gazetё. Ис--- д- к--- е--- в------.
I---- d- k---- y---- v------.
   
Dua tё shkoj nё bibliotekё tё marr njё libёr. Ис--- д- о---- в б------------ з- д- з---- е--- к----.
I---- d- o---- v b------------ z- d- z---- y---- k----.
Dua tё shkoj nё librari tё blej njё libёr. Ис--- д- о---- в к------------ з- д- к--- е--- к----.
I---- d- o---- v k-------------- z- d- k---- y---- k----.
Dua tё shkoj te kioska pёr tё blerё njё gazetё. Ис--- д- о---- д- п--------- з- д- к--- е--- в------.
I---- d- o---- d- p--------- z- d- k---- y---- v------.
   
Dua tё shkoj te okulisti. Ис--- д- о---- в о------- м------.
I---- d- o---- v o--------- m------.
Dua tё shkoj nё supermarket. Ис--- д- о---- в с-----------.
I---- d- o---- v s-----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs. Ис--- д- о---- д- х-----------.
I---- d- o---- d- k-------------.
   
Dua tё blej syze. Ис--- д- к--- о----.
I---- d- k---- o-----.
Dua tё blej fruta dhe perime. Ис--- д- к--- п------ и з--------.
I---- d- k---- p------ i z----------.
Dua tё blej simite dhe bukё. Ис--- д- к--- х------- и х---.
I---- d- k---- k--------- i k-----.
   
Dua tё shkoj te okulisti pёr tё blerё syze. Ис--- д- о---- в о------- м------- з- д- к--- о----.
I---- d- o---- v o--------- m------- z- d- k---- o-----.
Dua tё shkoj nё supermarket pёr tё blerё fruta dhe perime. Ис--- д- о---- в с------------ з- д- к--- п------ и з--------.
I---- d- o---- v s------------ z- d- k---- p------ i z----------.
Dua tё shkoj te furra e bukёs pёr tё blerё simite dhe bukё. Ис--- д- о---- д- х------------ з- д- к--- х------- и х---.
I---- d- o---- d- k-------------- z- d- k---- k--------- i k-----.