Shqip » తెలుగు   mё duhet – dua


69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [అరవై తొమ్మిది]
69 [Aravai tom'midi]

అవసరం-కావాలి
Avasaraṁ-kāvāli

69 [gjashtёdhjetёenёntё]

mё duhet – dua

-

69 [అరవై తొమ్మిది]
69 [Aravai tom'midi]

అవసరం-కావాలి
Avasaraṁ-kāvāli

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipతెలుగు
Mё duhet njё krevat. నా-- ఒ- మ--- అ----
N--- o-- m------ a------ṁ
Unё dua tё fle. నే-- ప--------
N--- p--------i
A ka njё krevat kёtu? ఇక--- మ--- ఉ---?
I----- m------ u---?
   
Mё duhet njё llampё. నా-- ఒ- ల------ అ----
N--- o-- l---- a------ṁ
Unё dua tё lexoj. నే-- చ----------
N--- c----------i
A ka njё llambё kёtu? ఇక--- ల------ ఉ---?
I----- l---- u---?
   
Mё duhet njё telefon. నా-- ఒ- ట------- అ----
N--- o-- ṭ------- a------ṁ
Dua tё marr nё telefon. నే-- ఒ- క--- చ---------
N--- o-- k-- c--------i
A ka njё telefon kёtu? ఇక--- ట------- ఉ---?
I----- ṭ------- u---?
   
Mё duhet njё kamera. నా-- ఒ- క---- అ----
N--- o-- k----- a------ṁ
Dua tё fotografoj. నే-- ఫ----- త---------
N--- p------ t--------i
A ka kёtu njё kamera? ఇక--- క---- ఉ---?
I----- k----- u---?
   
Mё duhet njё kompjuter. నా-- ఒ- క-------- అ----
N--- o-- k-------- a------ṁ
Dua tё dёrgoj njё e-mail. నే-- ఒ- ఈ------ ప---------
N--- o-- ī----- p---------i
A ndodhet njё kompjuter kёtu? ఇక--- క-------- ఉ---?
I----- k-------- u---?
   
Mё duhet njё stilolaps. నా-- ఒ- ప--- అ----
N--- o-- p-- a------ṁ
Dua tё shkruaj diçka. నే-- ఏ-- వ-----------
N--- ē-- v---------i
A ka kёtu njё copё letёr dhe njё stilolaps? ఇక--- ఒ- ప---- మ---- ఒ- ప--- ఉ------?
I----- o-- p---- m----- o-- p-- u-----?