Shqip » Hebraisht   Pyes pёr rrugёn


40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

‫40 [ארבעים]‬
40 [arba'im]

‫חיפוש הדרך‬
xipuss haderekh

40 [dyzet]

Pyes pёr rrugёn

-

‫40 [ארבעים]‬
40 [arba'im]

‫חיפוש הדרך‬
xipuss haderekh

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipעברית
Mё falni! ‫ס------
s-----!
A mund tё mё ndihmoni? ‫ת--- / י ל---- ל-?‬
t-----/t----- l------ l-?
Ku ndodhet ndonjё restorant i mirё kёtu? ‫ה--- י- מ---- ט---?‬
h------ y--- m------- t----?
   
Ecni majtas, nё qoshe. ‫ל- / י ש---- מ--- ל----.‬
l---/y s------- m------ l------.
Ecni pastaj pak drejt. ‫ת---- / כ- א- ע-- ק-- י--.‬
t-------/t-------- a- o- q---- y-----.
Ecni pastaj 100 metra djathtas. ‫ו--- ע-- מ-- מ-- י----.‬
u------ o- m---- m---- y------.
   
Mund tё merrni dhe autobusin. ‫ת--- / י ג- ל---- ב-------.‬
t-----/t----- g-- l------ b-------.
Mund tё merrni dhe tramvajin. ‫ת--- / י ג- ל---- ב---- ה------.‬
t-----/t----- g-- l------ b-------- h----------.
Mund tё udhёtoni dhe mbrapa meje. ‫ת--- / י פ--- ל---- א---.‬
t-----/t----- p----- l------ a-----.
   
Si mund tё shkoj nё stadium? ‫כ--- נ--- ל---- ל------- ה------?‬
`-------- n---- l------- l---------- h----------?
Kaloni urёn! ‫ת--- / צ- א- ה---.‬
t------/t----- e- h-------.
Kaloni tunelin! ‫ס- / י ד-- ה-----.‬
s-/s-- d----- h---------.
   
Udhёtoni deri te semafori i tretё. ‫ס- / י ע- ל----- ה-----.‬
s-/s-- a- l------- h--------.
Kthehuni pastaj nё rrugёn e parё djathtas. ‫פ-- / פ-- א- ב---- ה----- י----.‬
p---/p-- a- b------ h-------- y------.
Udhёtoni pastaj drejt deri te kryqёzimi tjetёr. ‫ס- / י א-- כ- י-- מ--- ל---- ה--.‬
s-/s-- a--- k--- y----- m------ l------- h---.
   
Mё falni, si mund tё shkoj nё aeroport? ‫ס----- כ--- נ--- ל---- ל--- ה-----?‬
s------ `-------- n---- l------ l------ h--------?
Mё mirё merrni metronё. ‫ה-- ט-- ל---- ב---- ה-----.‬
h---- t-- l------ b-------- h-------.
Udhёtoni deri te stacioni i fundit. ‫ס- / י פ--- ע- ל---- ה------.‬
s-/s-- p----- a- l-------- h----------.