Shqip » Hebraisht   Lexoj dhe shkruaj


6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [שש]‬
6 [shesh]

‫קריאה וכתיבה‬
qri'ah uktivah

6 [gjashtё]

Lexoj dhe shkruaj

-

‫6 [שש]‬
6 [shesh]

‫קריאה וכתיבה‬
qri'ah uktivah

Kliko për të parë tekstin:   
Shqipעברית
Unё lexoj. ‫א-- ק--- / ת.‬
a-- q---/q-----.
Unё lexoj njё shkronjё. ‫א-- ק--- / ת א--.‬
a-- q---/q----- o-.
Unё lexoj njё fjalё. ‫א-- ק--- / ת מ---.‬
a-- q---/q----- m----.
   
Unё lexoj njё fjali. ‫א-- ק--- / ת מ---.‬
a-- q---/q----- m------.
Une lexoj njё letёr. ‫א-- ק--- / ת מ---.‬
a-- q---/q----- m------.
Une lexoj njё libёr. ‫א-- ק--- / ת ס--.‬
a-- q---/q----- s----.
   
Unё lexoj. ‫א-- ק--- / ת.‬
a-- q---/q-----.
Ti lexon. ‫א- / ה ק--- / ת.‬
a---/a- q---/q-----.
Ai lexon. ‫ה-- ק---.‬
h- q---.
   
Unё shkruaj. ‫א-- כ--- / ת.‬
a-- k----/k------.
Unё shkruaj njё shkronjё. ‫א-- כ--- / ת א--.‬
a-- k----/k------ o-.
Unё shkruaj njё fjalё. ‫א-- כ--- / ת מ---.‬
a-- k----/k------ m----.
   
Unё shkruaj njё fjali. ‫א-- כ--- / ת מ---.‬
a-- k----/k------ m------.
Unё shkruaj njё letёr. ‫א-- כ--- / ת מ---.‬
a-- k----/k------ m------.
Unё shkruaj njё libёr. ‫א-- כ--- / ת ס--.‬
a-- k----/k------ s----.
   
Unё shkruaj. ‫א-- כ--- / ת.‬
a-- k----/k------.
Ti shkruan. ‫א- / ה כ--- / ת.‬
a---/a- k----/k------.
Ai shkruan. ‫ה-- כ---.‬
h- k----.